TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Beekse Winterbosloop 2024

Beekse Winterbosloop 2024

Een bosloop is een hardloopwedstrijd door de bossen van Beek. De ondergrond is niet verhard. Het parcours gaat over heuvelachtig terrein. Een bosloop wordt gelopen over 2 zondagen. Elke zondag wordt er een apart klassement gemaakt. De winterbosloop wordt 2 zondagen gehouden, waardoor er elke zondag een prijsuitreiking wordt gehouden. Er bestaat geen eindklassement meer.

Afstanden Beekse Winterbosloop

Je kunt bij de Beekse Winterbosloop meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer (kids)
  • Kilometer (kids)
  • Kilometer
  • 10 Kilometer

Details van deze trail

  • Beekse Winterbosloop
  • Datum: 21 januari 2024
  • Locatie: Beek, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Beekse Winterbosloop

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de bossen van Beek

De bossen van Beek, gelegen nabij het pittoreske Montferland in de provincie Gelderland, Nederland, zijn een waar paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Dit schilderachtige gebied staat bekend om zijn weelderige bossen, glooiende heuvels en charmante dorpjes, en biedt een oase van rust en natuurlijke schoonheid.

De bossen van Beek vormen een deel van het Montferlandse bosgebied en bieden een netwerk van wandelpaden en fietsroutes die je meenemen door het prachtige landschap. Het gebied staat vooral in de herfst bekend om zijn kleurrijke loofbomen die het bos in een zee van rood, oranje en geel transformeren.

Montferland zelf is een historische streek met een rijke geschiedenis en karakteristieke vakwerkhuizen. Het is een geweldige plek om na een dag in de natuur te verkennen en te genieten van lokale lekkernijen in gezellige restaurants en cafés.

Kortom, de bossen van Beek en Montferland bieden een ideale ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Hier kunnen bezoekers genieten van de rustige en schilderachtige schoonheid van de natuur en een vleugje historische charme ervaren. Het is een bestemming die uitnodigt tot ontspanning, verkenning en waardering voor de Nederlandse natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet