TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Woldbergtrail 2024

woldbergtrail

Doe mee aan onze prachtige trail door de Kop van Overijssel en Drenthe georganiseerd door Atletiekvereniging Start ‘78 in Steenwijk.

Voor zowel beginnende hardlopers als ervaren traillopers zijn er in de bosrijke omgeving mooie routes bedacht: 1.7 (kidstrail), 5, 15, 25 en 42,2 kilometer (geen exacte afstanden). De routes zijn uitgezet over grotendeels onverharde smalle paden in en rond de bossen van de Woldberg en Heerlijkheid de Eese.  

Start en finish op vakantiepark Residence de Eese, gelegen aan de Bultweg 25 in Steenwijk. 

Afstanden 

Je kunt bij de Ooievaarstrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 1,7 Kilometer (Kids)
  • Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 42,2 Kilometer

Details van deze trail

  • Woldbergtrail
  • Datum: 20 april 2024
  • Locatie: Steenwijk, Overijssel
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Ooievaarstrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving Steenwijk

Steenwijk, gelegen in de kop van Overijssel, vormt een prachtige uitvalsbasis voor een trailrun door een van de meest gevarieerde landschappen van Nederland. Omringd door nationaal park Weerribben-Wieden, de bosrijke omgeving van de Woldberg en de uitgestrekte heidevelden van de Havelterberg, biedt Steenwijk een uniek decor voor hardlopers die van natuur en uitdaging houden.

De trailrun rond Steenwijk neemt deelnemers mee op een ontdekkingsreis door dichte bossen, langs schilderachtige waterwegen en over glooiende heidevelden. Het parcours is zowel uitdagend als inspirerend, met natuurlijke hindernissen die de kracht en behendigheid van de lopers op de proef stellen. De afwisseling in het landschap zorgt voor een dynamische loopervaring, waarbij elk segment van de route zijn eigen unieke charme heeft.

Bijzonder aan deze omgeving is de rijke flora en fauna. Tijdens de trailrun kunnen deelnemers genieten van het gezang van vogels, het spotten van reeën en het bewonderen van de uitbundige plantengroei. De trailrun in Steenwijk is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een moment om te genieten van de ongerepte natuur en de rustgevende schoonheid van het Nederlandse landschap.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet