TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RopaTrail Huizen 2024

ropatrail huizen

Deze trail is de laatste in een serie van 6 trails die wij dit RopaTrail seizoen organiseren. De opbrengst van deze trail gaat volledig naar Roparun voor de zorg voor mensen met kanker, vaak in de laatste fase van hun leven.

We hanteren voor al onze trails het principe van social trail met begeleiding in 2
tempogroepen. In de praktijk wordt onderweg nog wel eens verder opgesplitst zodat je altijd wel in een voor jou passend tempo kan meekomen.

Aan het einde van de trail zal er een heerlijk trailbanket voor je klaarstaan, zodat je moe en voldaan weer huiswaarts kunt keren. Voor de 25km is er ook tussentijds een bevoorrading om weer fris en fruitig de trail te kunnen vervolgen.

Startlocatie: SAS, Flevolaan 69, 1272 PC Huizen

Afstanden 

Je kunt bij de RopaTrail Huizen meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 13 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • RopaTrail Huizen
  • Datum: 7 april 2024
  • Locatie: Huizen, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven RopaTrail Huizen

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Huizen

Huizen, gelegen in het hart van het Gooi, biedt een verrassend gevarieerd terrein voor een trailrun. Dit pittoreske gebied, bekend om zijn rijke historie en natuurlijke schoonheid, ligt aan de oevers van het Gooimeer en wordt omringd door uitgestrekte bossen en heidevelden. De combinatie van bosrijke gebieden, waterkanten en open landschappen maakt Huizen tot een ideale locatie voor hardlopers die op zoek zijn naar afwisseling en uitdaging.

De trailrun in de omgeving van Huizen leidt deelnemers door het unieke landschap van het Gooi, met zijn glooiende heuvels, dichte bossen en karakteristieke heidevelden. Lopers kunnen genieten van de schaduwrijke paden onder het dichte bladerdek van het bos, de verfrissende bries langs het Gooimeer en de prachtige vergezichten over de open heide. Het parcours biedt zowel technische uitdagingen voor ervaren trailrunners als toegankelijke paden voor beginners.

Deze trailrun is meer dan alleen een fysieke uitdaging; het is een kans om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en te genieten van de serene en inspirerende natuur van het Gooi. Met elk seizoen dat zijn eigen charme en uitdagingen biedt, is Huizen een prachtige bestemming voor trailrunners die het hele jaar door de schoonheid van de natuur willen ervaren.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.