TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Mas Montagne Trail 2024

mas montagne trail 2024

De Eenzame Eik, de Amerongse Berg, vele single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop een enkele lus, of twee, of kies voor alle drie de lussen achter elkaar. 

Afstanden 

Je kunt bij de Mas Montagne Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 8 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 23 Kilometer

Details van deze trail

  • Mas Montagne Trail
  • Datum: 18 mei 2024
  • Locatie: Amerongen, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Mas Montagne Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Amerongse Staatsbossen

De Amerongse Staatsbossen, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, bieden een uitgestrekt en gevarieerd terrein dat ideaal is voor een trailrun. Dit prachtige natuurgebied staat bekend om zijn rijke bosgebieden, glooiende heuvels en de hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, wat een uitdagende en afwisselende loopervaring biedt.

Het parcours door de Amerongse Staatsbossen voert deelnemers door dichtbegroeide bossen, over smalle bospaden en langs open heidevelden, met af en toe een stevige klim of afdaling. De diversiteit van het landschap zorgt voor een dynamische run, waarbij zowel technische vaardigheden als uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Het gebied is rijk aan flora en fauna, waardoor lopers kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid en misschien zelfs wilde dieren zoals reeën en verschillende vogelsoorten kunnen spotten.

De Amerongse Staatsbossen bieden een unieke combinatie van natuurlijke uitdagingen en serene schoonheid, waardoor het een perfecte locatie is voor een trailrun. Deelnemers kunnen zich verheugen op een run die niet alleen fysiek belonend is, maar ook een onvergetelijke natuurervaring biedt in een van de mooiste bosgebieden van Nederland.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet