TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

VechtdalTrail 2024

vechtdaltrail

De VechtdalTrail start in Ommen aan de Overijsselse Vecht.  De Vecht is de trots van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waar je volop ruimte en rust vindt. Volgens Staatsbosbeheer:

Afstanden VechtdalTrail

Je kunt bij de VechtdalTrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 15 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 35 Kilometer
  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • VechtdalTrail
  • Datum: 6 juli 2024
  • Locatie: Ommen, Overijssel
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven VechtdalTrail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Ommen

De Veluwe, in de regio Ommen en langs de Overijsselse Vecht, biedt een adembenemende locatie voor een trailrun. Dit gebied, rijk aan natuurlijke diversiteit, combineert de uitgestrekte bossen van de Veluwe met de schilderachtige rivierlandschappen langs de Vecht, en creëert zo een unieke loopervaring. Deelnemers aan de trailrun kunnen genieten van de serene bossen, die een gevoel van rust en eenheid met de natuur bieden, terwijl de paden langs de Vecht prachtige uitzichten en een verfrissende bries leveren.

Het parcours is zowel uitdagend als inspirerend, met gevarieerde ondergronden, van zachte bosgrond tot zandpaden en kiezeloevers langs de rivier. De natuurlijke heuvels van de Veluwe bieden fysieke uitdagingen met steile beklimmingen en afdalingen, terwijl de open velden en rivieroevers momenten van snelle voortgang mogelijk maken.

Trailrunners in de regio Ommen en langs de Overijsselse Vecht kunnen verwachten volledig op te gaan in het landschap, waarbij elke kilometer nieuwe natuurlijke wonderen onthult. Deze trailrun is niet alleen een fysieke prestatie, maar ook een diepe duik in de schoonheid van een van Nederland's meest geliefde natuurgebieden, waarbij de harmonie tussen bos en water centraal staat.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet