TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Tulpen Trailrun 2024

tulpen trailrun

De tulpen trailrun van 7,5km wordt gelopen op 20 april 2024. De start en finish is bij Camping De Nollen Westerweg 8 in Callantsoog. Er is voldoende parkeergelegenheid. Desgewenst kan er 15km gelopen worden door het parcours twee keer te doen.

Afstanden Tulpen Trailrun

Je kunt bij de Tulpen Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7,5 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • Tulpen Trailrun
  • Datum: 20 april 2024
  • Locatie: Callantsoog, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Tulpen Trailrun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Callantsoog

Callantsoog, een pittoresk dorpje aan de Noord-Hollandse kust, biedt een uniek en uitdagend landschap voor een trailrun. Gelegen vlak bij een van de mooiste stranden van Nederland, omringd door uitgestrekte duingebieden en de bloeiende natuur van het Zwanenwater, vormt Callantsoog het perfecte toneel voor een avontuurlijke loopervaring. De combinatie van zachte zandpaden, stevige duinovergangen, en het ruisen van de Noordzee op de achtergrond maakt elke kilometer van de trailrun een ware belevenis.

De route leidt deelnemers langs de dynamische kustlijn, door beschermde natuurgebieden met een rijke biodiversiteit, en over de karakteristieke duinen die deze regio zo uniek maken. Lopers kunnen genieten van adembenemende uitzichten over de zee, terwijl ze de frisse zeelucht inademen en navigeren door het gevarieerde terrein.

De trailrun in Callantsoog is niet alleen een fysieke uitdaging, maar biedt ook een moment van verbinding met de natuurlijke schoonheid van de Nederlandse kust. Het is een uitnodiging om de alledaagse stress achter je te laten en op te gaan in de rust en ruimte die dit bijzondere landschap te bieden heeft.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet