TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trail Beleef Tour 2024 Editie 2

trail beleef tour
Deze trail wordt mogelijk gemaakt door medewerking en toestemming van Natuurmonumenten om in dit afgesloten gebied te mogen trailen.

Afstanden Trail Beleef Tour

Je kunt bij de Trail Beleef Tour meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer

Details van deze trail

  • Trail Beleef Tour
  • Datum: 19 mei 2024
  • Locatie: Maastricht, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Trail Beleef Tour

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de ENCI Groeve

De omgeving van de ENCI-groeve, gelegen aan de rand van Maastricht in het prachtige Limburgse landschap, biedt een uniek en spectaculair terrein voor een trailrun. Deze historische kalksteengroeve, met zijn ruige kliffen en helderblauwe wateren, vormt de achtergrond voor een avontuurlijke route die hardlopers door een landschap van natuurlijke wonderen en industriële geschiedenis leidt.

Het parcours rond de ENCI-groeve neemt de deelnemers mee op een ontdekkingstocht door gevarieerde landschappen, van steile klimmen en afdalingen tot paden die langs de indrukwekkende groevewanden slingeren. Het gebied is een mix van open terrein en bosrijke secties, waarbij elke bocht een nieuw, adembenemend uitzicht onthult.

Deze trailrun is niet alleen een fysieke uitdaging door het heuvelachtige terrein, maar ook een unieke gelegenheid om de bijzondere flora en fauna van het gebied te ervaren. Het biedt lopers de kans om te genieten van de serene schoonheid van de natuur, terwijl ze de sporen van Limburgs rijke mijnbouwverleden verkennen. De ENCI-groeve en haar omgeving bieden een onvergetelijke loopervaring die natuur, geschiedenis en sportiviteit verbindt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet