TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Veluwse Ultra Trail (VUT100) 2024

veluwse ultra trail

De VUT100 is een Ultra Trail waar je 50km, 75km, of 100km loopt over de prachtige Veluwe. De 100km bestaat uit twee verschillende lussen van 50km. De 75km loopt eerst 25km van de eerste lus, en loopt vervolgens de gehele tweede 50km lus. Na de eerste lus keren de deelnemers van de 75 en 100km Ultra terug naar de basecamp (start/finish) waar zij zichzelf klaar kunnen maken voor de tweede lus. Daarbij zijn de twee unieke lussen van 50km los te lopen als een 50km Ultra.

Afstanden Veluwse Ultra Trail

Je kunt bij de Veluwse Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer
  • 75 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Veluwse Ultra Trail
  • Datum: 27 juli 2024
  • Locatie: Elspeet, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Veluwse Ultra Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Veluwe

De Veluwe, met als parel de regio rond Elspeet, is een ware schatkamer voor trailrunners die hunkeren naar de serene schoonheid van de Nederlandse natuur. Dit gebied, bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen, biedt een divers en uitdagend parcours dat elke hardloper uitnodigt tot ontdekking en avontuur.

Een trailrun in de omgeving van Elspeet voert de deelnemers door het hart van de Veluwe, waar de ongerepte natuur de boventoon voert. De routes slingeren zich door dichte naaldbossen, langs uitgestrekte heidevelden die paars kleuren in de late zomer, en over zandverstuivingen die een bijna woestijnachtig gevoel geven. Het gevarieerde landschap biedt niet alleen visueel spektakel, maar daagt lopers ook fysiek uit met zijn natuurlijke hoogteverschillen en diverse ondergronden.

Trailrunning in de regio van Elspeet is een unieke ervaring die het mogelijk maakt om volledig op te gaan in de rust en de stilte van de natuur, terwijl de fysieke en mentale uitdagingen van de sport worden aangegaan. Het is de perfecte manier om de dagelijkse sleur te doorbreken en te genieten van wat de Veluwe te bieden heeft.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet