TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Stakenberg Trail 2024

Stakenberg Trail 2024

De stakenberg trail loopt over prachtige paden en door verrassende heidevelden van de Noord Veluwe.

Of je nou de 10, 21 of 34km trail loopt, je loopt altijd over mooie single tracks. De start en finish zijn op Landgoed Stakenberg, wat midden in de natuur ligt.

Afstanden 

Je kunt bij de Stakenberg Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 34 Kilometer

Details van deze trail

  • Stakenberg Trail
  • Datum: 17 augustus 2024
  • Locatie: Elspeet, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Stakenberg Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Elspeet

Elspeet, genesteld in het hart van de Veluwe, biedt een idyllisch decor voor een trailrun. Deze regio, beroemd om zijn uitgestrekte natuurgebieden, combineert dichte bossen, open heidevelden en zandverstuivingen, waardoor het een perfecte locatie is voor een avontuurlijke en natuurrijke loopervaring.

De trailrun rond Elspeet voert lopers door de diversiteit van de Veluwse landschappen. De paden gaan door dichtbeboste gebieden waar het licht gefilterd wordt door het bladerdak, langs uitgestrekte paarse heidevelden die in de zomer en herfst een spectaculair uitzicht bieden, en over zandverstuivingen die een unieke uitdaging vormen. Deze variatie in terrein en omgeving houdt de run boeiend en uitdagend.

De natuurlijke schoonheid van Elspeet biedt een rustige achtergrond, waarbij de stilte enkel wordt onderbroken door het geluid van de eigen voetstappen en het ruisen van de bomen. De trailrun in deze regio is niet alleen een fysieke uitdaging, maar biedt ook een moment van rust en eenheid met de natuur. Het is een ervaring die zowel het lichaam als de geest verrijkt, ideaal voor iedereen die van de natuur houdt en op zoek is naar een avontuurlijke loopervaring.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet