TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RW Utrecht Night Trail Run

RW Utrecht Night Trail Run

Op vrijdagavond 22 november 2024 organiseren BodyRun en IJ-Run samen voor de vijfde keer de RW Utrecht Night Trail Run. In het donker hardlopen met een hoofdlamp op over onverlichte paden en daarbij ook nog een deels glooiend parcours afgewisseld met felle klimmetjes. Hoe spannend kan het zijn?

Daarnaast wordt er een 5 kilometer “Fun Run” georganiseerd. De Fun Run is voor de hele familie een leuke belevenis! Een laagdrempelige loop in het donker, met een geheel verhard parcours. Je loopt een achtje over en langs de Nedereindseplas. Een bijzondere route van 5 km. Ideaal voor de beginnende hardlopers, ervan uitgaande dat je 5 km in 1 uur kunt hardlopen. De 10 km run is vrijwel geheel vlak en verhard maar wel in het pikkedonker. De deelnemers zorgen zelf voor de verlichting!

En dan natuurlijk nog een spetterende afterparty die tot 12 uur doorgaat en verzorgd wordt door Skipiste Nieuwegein.

Afstanden RW Utrecht Night Trail Run

Je kunt bij de RW Utrecht Night Trail Run meedoen aan de volgende afstanden:

  • 5 Kilometer
  • 7,5 Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • RW Utrecht Night Trail Run
  • Datum: 22 november 2024
  • Locatie: Nieuwegein, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven RW Utrecht Night Trail Run

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving

De omgeving van de skipiste in Nieuwegein biedt een unieke setting voor een trailrun in een stedelijke omgeving met verrassende natuur. Hoewel Nieuwegein bekendstaat om zijn moderne uitstraling, biedt het gebied rondom de skipiste een mix van groene parken, waterpartijen en uitdagende hellingen. De skipiste zelf, met zijn kunstmatige heuvels, zorgt voor een interessante extra uitdaging voor trailrunners die hun kliminspanningen willen testen. De hoogteverschillen in dit gebied zijn een zeldzaamheid in de verder vlakke regio, wat het een perfecte plek maakt om aan je kracht en techniek te werken.

Verder kun je in de omliggende parken en langs de kanalen genieten van rustige, groene paden die perfect zijn om je snelheid en uithoudingsvermogen te trainen. De combinatie van stedelijke elementen, waterpartijen en groene zones maakt de omgeving van de skipiste in Nieuwegein een afwisselende en verrassende plek voor trailrunning, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet