TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Corona Beach Triple Trail Marathon

Corona Beach Triple Trail Marathon

Wat is een mooi vervolg op het trailfeest van de MMT afgelopen juni?

We dachten: laten we eens gek doen en de hele dag Corona Beach bij de Groene Afslag afhuren voor een trailfeest (er was een potje overgebleven van de MMT).

Jullie zijn allemaal uitgenodigd! 

Afstanden Corona Beach Triple Trail Marathon

Je kunt bij de Corona Beach Triple Trail Marathon meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 19 Kilometer
  • 42 Kilometer

Details van deze trail

  • Corona Beach Triple Trail Marathon
  • Datum: 29 september 2024
  • Locatie: Laren, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Corona Beach Triple Trail Marathon

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving

De omgeving van Laren en de Gooise bossen is een prachtige locatie voor een trailrun, vol afwisseling en natuurschoon. Het Goois Natuurreservaat, gelegen tussen Laren en omliggende dorpen, biedt uitgestrekte bossen, heidevelden en kronkelende zandpaden die je uitdagen om zowel je snelheid als je uithoudingsvermogen te testen. Terwijl je door de bossen rent, word je omringd door oude eiken en beuken, met het geluid van vogels en het geritsel van bladeren onder je voeten. De routes zijn vaak smal en onregelmatig, wat de run dynamisch maakt en je scherp houdt.

Naast de bossen kom je ook langs open heidegebieden, zoals de Westerheide, waar je tijdens de bloeiperiode wordt omgeven door een paarse zee van heide. De zachte, glooiende landschappen en de afwisselende ondergrond zorgen voor een uitdagende maar ook ontspannende loopervaring. De omgeving van Laren en de Gooise bossen biedt rust en ruimte, perfect voor zowel recreatieve als intensieve trailrunners.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet