TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Run The Bats 2023

Run The Bats 2023
Kom op vrijdag 15 december 2023 naar de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mulle zand, mooie klimmetjes en single tracks.

In vaak meest barre winterse omstandigheden moet je goed concentreert opletten welke stappen je kiest en dat allemaal met hoofdlamp op je hoofd. Loop niet blind achter je voorganger aan maar blijf goed kijken naar de retrorefecterende bordjes van Love it, trail it en het pad.

Afstanden Run The Bats

Je kunt bij de Run The Bats meedoen aan de volgende afstanden:

  • 13,5 Kilometer
  • 19 Kilometer

Details van deze trail

  • Run The Bats
  • Datum: 15 december 2023
  • Locatie: IJmuiden, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link

Inschrijven Run The Bats

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland, gelegen aan de Nederlandse kust, is een oase van natuurlijke schoonheid en biodiversiteit. Dit nationale park, dat deel uitmaakt van het grotere Nationaal Park Hollandse Duinen, biedt een gevarieerd en uitgestrekt landschap met duinen, bossen, duinvalleien, stranden en historische landgoederen.

Een van de opvallende kenmerken van Zuid-Kennemerland is de ruige duinomgeving, met steile zandduinen die begroeid zijn met karakteristieke vegetatie. Het gebied is een paradijs voor wandelaars en fietsers, met goed gemarkeerde paden die door de duinen slingeren en adembenemende uitzichten bieden.

Het park herbergt ook een schat aan flora en fauna, waaronder zeldzame plantensoorten en talloze vogelsoorten. Het is een favoriete bestemming voor vogelspotters en natuurfotografen.

Daarnaast vind je in Zuid-Kennemerland historische landgoederen zoals Elswout en Koningshof, die een vleugje geschiedenis en cultureel erfgoed toevoegen aan de natuurlijke pracht.

Kortom, Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een must-visit bestemming voor diegenen die willen genieten van de ongerepte natuur en de wilde schoonheid van de Nederlandse kust. Het biedt een kans om te ontsnappen aan de drukte en de rust en sereniteit van de natuur te omarmen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet