TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RopaTrail Vierhouten 2024

RopaTrail Vierhouten 2024

RopaTrail Vierhouten is alweer de vierde van de zes trails die wij dit RopaTrail seizoen organiseren!

Wij zijn Stichting Team90 en met onze RopaTrails zamelen we geld in voor de zorg voor mensen met kanker, vaak in de laatste fase van hun leven. Roparun is de organisatie die dit mede mogelijk maakt.

Met Vierhouten hebben we een fantastische nieuwe locatie op de kaart. Ga je met ons mee op verkenning van de prachtige Veluwe in al zijn verscheidenheid? Bossen, vennetjes, uitgestrekte heidevelden, brede paden, uitdagende single-tracks… je kunt het er allemaal vinden!

We hanteren voor al onze trails het principe van social trail met begeleiding in 2 tempogroepen. In de praktijk wordt onderweg nog wel eens verder opgesplitst zodat je altijd wel in een voor jou passend tempo kan meekomen.

Aan het einde van de trail zal er een heerlijk trailbanket voor je klaarstaan, zodat je moe en voldaan weer huiswaarts kunt keren. Voor de 26km is er na de 1ste lus een bevoorrading om de reserves aan te vullen en de 2de lus te kunnen vervolgen.

Afstanden 

Je kunt bij de RopaTrail Vierhouten meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 14 Kilometer
  • 26 Kilometer

Details van deze trail

  • RopaTrail Vierhouten
  • Datum: 28 januari 2024
  • Locatie: Vierhouten, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven RopaTrail Vierhouten

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Vierhouten

Vierhouten, een idyllisch dorpje gelegen in de provincie Gelderland in Nederland, is een ware parel op de Veluwe. Omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen, staat het bekend om zijn prachtige natuur en rustieke charme. Dit kleine dorp, vaak aangeduid als de 'Parel van de Veluwe', biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Vierhouten is niet alleen populair vanwege zijn natuurlijke schoonheid, maar ook vanwege zijn rijke geschiedenis en cultuur. Een opvallend kenmerk is het 'Verscholen Dorp', een voormalig onderduikerskamp uit de Tweede Wereldoorlog, dat nu dient als een indrukwekkend openluchtmuseum en een herinnering aan de dorpshistorie.

Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Vierhouten, met diverse restaurants die lokale specialiteiten serveren. De gastvrijheid van de lokale bevolking en de knusse accommodaties, variërend van campings tot luxe hotels, maken het een geliefde bestemming voor zowel korte uitstapjes als langere vakanties.

De combinatie van serene natuur, historisch erfgoed en gastvrije sfeer maakt Vierhouten een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, geschiedenisenthousiasten en iedereen die op zoek is naar een vredig toevluchtsoord in het hart van Nederland.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet