TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Mastboscross 2024

Mastboscross 2024

De Snoeren Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Snoeren Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender. 

Afstanden 

Je kunt bij de Mastboscross meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 3 Kilometer
  • 5 Kilometer
  • 8 Kilometer
  • 11 Kilometer

Details van deze trail

  • Mastboscross
  • Datum: 27 en 28 januari 2024
  • Locatie: Breda, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Mastboscross

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Mastbos

Het Mastbos, gelegen nabij Breda in Noord-Brabant, Nederland, is een historisch en schilderachtig bos dat bezoekers betovert met zijn eeuwenoude bomen en serene paden. Aangelegd in de 16e eeuw door de Nassaus, ademt dit bos geschiedenis en is het een van de oudste naaldbossen van Nederland. De dominante aanwezigheid van statige mastbomen, waarnaar het bos vernoemd is, creëert een unieke en rustgevende sfeer.

Het Mastbos strekt zich uit over ongeveer 570 hectare en is rijk aan diverse flora en fauna. De goed onderhouden wandelpaden en fietsroutes leiden bezoekers door een gevarieerd landschap van dichte naaldbossen, open heidevelden en schilderachtige vennen. Het is een ideale plek voor natuurwandelingen, vogelspotten, en ontspannende fietstochten.

Een bijzonder kenmerk van het Mastbos is de rijke historie die voelbaar is in de oude lanen en de restanten van historische verdedigingswerken zoals grachten en wallen. Deze elementen voegen een extra dimensie toe aan de natuurbeleving.

Het Mastbos is ook populair bij hardlopers en gezinnen, mede dankzij de speelzones en de picknickplaatsen die in het gebied te vinden zijn. Kortom, het Mastbos is een prachtig en historisch rijk natuurgebied dat een breed scala aan buitenactiviteiten biedt voor jong en oud.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet