TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Polar Bear Trail 2025

Polar Bear Trail 2025

De Polar Bear Trail is de wintertrail van Bearsports. Tot nog toe hebben we vaak door de sneeuw mogen trailen. Hopelijk is dat dit jaar weer zo. De Polar Bear Trail zal vanaf 2023 plaatsvinden in het Savelsbos in Maastricht, een schitterend Hellingbos met pittige klimmetjes en uitdagende singeltracks.

Afstanden Polar Bear Trail

Je kunt bij de Polar Bear Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Polar Bear Trail
  • Datum: 12 januari 2025
  • Locatie: Maastricht, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Polar Bear Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Maastricht

De omgeving van Maastricht, met zijn rijke geschiedenis en adembenemende natuur, vormt een prachtig decor voor een trailrun. Deze regio in Zuid-Limburg is uniek door haar heuvelachtige landschap, dat een uitdagend parcours biedt met steile beklimmingen en snelle afdalingen. Het traject leidt deelnemers door een verscheidenheid aan landschappen, waaronder de schilderachtige Jekervallei, de mysterieuze Sint-Pietersberg en de indrukwekkende ENCI-groeve, waar natuur en industrieel erfgoed samenkomen.

Trailrunners kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio, met zijn uitgestrekte kalkgraslanden, dichte bossen en panoramische uitzichten over het Limburgse heuvelland en de stad Maastricht. De route passeert ook historische elementen, zoals oude kastelen en forten, die getuigen van het rijke verleden van het gebied.

Deze trailrun in de omgeving van Maastricht is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een culturele en natuurlijke ontdekkingstocht. Het biedt deelnemers de unieke kans om de verborgen schatten van Zuid-Limburg te verkennen, terwijl ze zichzelf uitdagen in een van de meest pittoreske landschappen van Nederland.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet