TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Alfa Bear Trail 2024

Alfa Bear Trail 2024

Deze trail is een pareltje aan de rand van het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland met een onovertroffen start en finish bij de Alfa bier brouwerij in het pittoreske Thull.

De Alfa brouwerij, met het beste pils ter wereld, zal jullie met open armen ontvangen in hun gezellige brasserie.

Afstanden zijn: 24km, 12km of 5km. Bekende hellingsbossen als Daniker- en Stammenderbos zullen worden aangedaan en als rode lijn zal de Geleenbeek fungeren.

Afstanden Alfa Bear Trail

Je kunt bij de Alfa Bear Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 5 Kilometer
  • 12 Kilometer
  • 24 Kilometer

Details van deze trail

  • Alfa Bear Trail
  • Datum: 17 november 2024
  • Locatie: Schinnen, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Alfa Bear Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Schinnen

De omgeving van Schinnen, genesteld in het hart van Zuid-Limburg, Nederland, is een ideale locatie voor een trailrun die de zintuigen prikkelt en de hardloper uitdaagt. Dit gebied, rijk aan glooiende heuvels, weelderige bossen en uitgestrekte velden, biedt een divers en pittoresk parcours dat zowel de ervaren als de beginnende trailrunner zal bekoren.

Een trailrun rond Schinnen voert de deelnemers langs kronkelende beekjes, door historische dorpjes, en over karakteristieke Limburgse kalksteenpaden. De route omarmt de natuurlijke en culturele rijkdom van de regio, met steile beklimmingen en snelle afdalingen die de lopers uitdagen en belonen met adembenemende uitzichten over het heuvellandschap.

Deze omgeving staat ook bekend om haar rijke historie, met monumentale boerderijen en eeuwenoude kastelen langs de route, die een extra dimensie geven aan de trailrun ervaring. De combinatie van fysieke uitdaging, natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed maakt een trailrun in de omgeving van Schinnen een onvergetelijke belevenis.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet