TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Bear Trail & Grizzly 100 2024

Bear Trail & Grizzly 100 2024

Onze Klassieker en meest populaire trail !

Een trail door de Voerstreek, de achtertuin van de parcoursontwerper. Gegarandeerd dat de mooiste paadjes in de omgeving in het parcours zitten.

Bij de Grizzly100 loop je vanuit de Voerstreek door naar het Drielandenpunt en maak je een lus door het schitterende Preuswald, voordat je weer terugkeert naar de finish.

Afstanden Bear Trail

Je kunt bij de Bear Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 16 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 39 Kilometer
  • 58 Kilometer
  • 83 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Bear Trail
  • Datum: 26 oktober 2024
  • Locatie: Voeren, Belgie
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Bear Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Voerstreek

De Voerstreek, gelegen in het oostelijke deel van België, nabij de Nederlandse grens, biedt een idyllisch en uitdagend landschap voor een trailrun. Dit schilderachtige gebied, gekenmerkt door zijn glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden, dichte bossen en kristalheldere beekjes, is een verborgen parel voor natuurliefhebbers en hardlopers die op zoek zijn naar een unieke loopervaring.

Een trailrun in de Voerstreek neemt deelnemers mee op een avontuurlijke tocht door een ongerept landschap, waarbij het parcours zich een weg baant over zachte bospaden, langs traditionele boerderijen en door pittoreske dorpjes. De route biedt niet alleen fysieke uitdagingen met zijn constante hoogteverschillen, maar ook visuele beloningen in de vorm van adembenemende panoramische uitzichten over de regio.

Deze trailrun is een perfecte gelegenheid om de rust en de schoonheid van de Voerstreek te ervaren, terwijl de frisse lucht en de serene omgeving een gevoel van vrede en welzijn brengen. Voor deelnemers die zowel hun lichaam willen uitdagen als hun geest willen verrijken, biedt de Voerstreek een onvergetelijke loopervaring die de essentie van trailrunning belichaamt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet