TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Ooievaarstrail 2024

ooievaarstrail

De Ooievaarstrail heeft zijn naam te danken aan het natte gebied langs het beekje de Poppelse Leij. Het dal, waar het beekje doorheen stroomt, lokt vele steltlopers, moerasvogels en kikkers (lekkernij voor de Ooievaars). In en rondom dit gebied nestelen regelmatig de Ooievaars en de nabijgelegen boerderij wordt daarom ook het aangeduid als het Ooievaarsnest 

Afstanden 

Je kunt bij de Ooievaarstrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 16 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • Ooievaarstrail
  • Datum: 24 november 2024
  • Locatie: Goirle, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Ooievaarstrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving Goirle

Goirle, een schilderachtig dorp in de provincie Noord-Brabant, Nederland, is omgeven door een rijke en veelzijdige natuurlijke omgeving. De regio staat bekend om zijn uitgestrekte groene landschappen, variërend van dichte bossen tot open heidevelden. Direct ten zuiden van Goirle ligt het prachtige natuurgebied de Regte Heide, een idyllische plek voor natuurliefhebbers, met zijn uitgestrekte heidevelden, zandduinen en bossen, waarin de typische Brabantse natuurpracht tot uiting komt.

Naast de natuurlijke schoonheid biedt de omgeving van Goirle ook rijke historische elementen. Verschillende oude boerderijen, kapelletjes en landgoederen zijn verspreid over het landschap, wat getuigt van een rijke culturele en agrarische geschiedenis. Het gebied is ook populair onder fietsers en wandelaars, dankzij de goed aangelegde paden die door de velden en bossen kronkelen, waarbij elke route een nieuw aspect van deze charmante streek onthult.

Goirle vormt daarmee een perfecte combinatie van rust, natuur en cultuur, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die willen ontsnappen aan de stedelijke drukte en willen genieten van de serene Brabantse plattelandsleven.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet