TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Gulbergen Trail 2024

Gulbergen Trail 2024

De 12e editie van de Gulbergen Trail wordt georganiseerd door de 4 loopgroepen uit de regio, zijnde LONU (Nuenen), LGM (Mierlo), LGB (Brandevoort) en LOGO (Geldrop).

Afstanden 

Je kunt bij de Gulbergen Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 3,5 Kilometer
  • 7,5 Kilometer
  • 10,5 Kilometer

Details van deze trail

  • Gulbergen Trail
  • Datum: 10 maart 2024
  • Locatie: Nuenen, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Gulbergen Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Gulbergen

De Gulbergen, gelegen in Noord-Brabant, Nederland, is een uniek gebied dat bekend staat om zijn opvallende heuvels en veelzijdige recreatiemogelijkheden. Deze kunstmatige heuvels, oorspronkelijk gecreëerd als afvalstortplaats, zijn getransformeerd tot een levendig recreatie- en natuurgebied. Het is een toonbeeld van succesvolle landschapsherstel en -ontwikkeling.

Het hoogtepunt van De Gulbergen is letterlijk de top van de heuvel, genaamd 'het Dak van Brabant'. Met een hoogte van ongeveer 60 meter boven NAP biedt het een panoramisch uitzicht over het Brabantse land, met bij helder weer zicht tot aan de skyline van Eindhoven en de Belgische grens. Het gebied is geliefd bij wandelaars en fietsers, die genieten van de uitdagende hellingen en schilderachtige routes.

Naast de natuurlijke en recreatieve waarde speelt De Gulbergen ook een rol in duurzame energieopwekking, met een windmolenpark dat bijdraagt aan de groene ambities van de regio. Met zijn rijke flora en fauna, recreatieve faciliteiten en prachtige uitzichten, is De Gulbergen een bijzonder stukje Nederland dat natuurliefhebbers en avonturiers blijft aantrekken.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.