TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Run The Tops 2024

run the tops

Ben jij klaar voor de vierde editie van Love It Trail It Run The Tops? Kom dan op zaterdag 23 maart 2024 naar de Amsterdamse Waterleidingduinen met zijn prachtige bos-duingebied, vele topjes en is zeer geschikt als training voor je eventuele komende trail avontuur in de bergen.

Afstanden 

Je kunt bij de Run The Tops meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 42 Kilometer

Details van deze trail

  • Run The Tops
  • Datum: 23 maart 2024
  • Locatie: Zandvoort, Noord-Holland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Run The Tops

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Amsterdamse Waterleidingduinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen, gelegen aan de kust nabij Amsterdam, vormen een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland. Dit uitgestrekte duingebied, dat ruim 3400 hectare beslaat, speelt een cruciale rol in de drinkwatervoorziening voor Amsterdam. Het bijzondere aan dit gebied is dat het niet alleen functioneert als een natuurlijk waterzuiveringssysteem, maar ook een rijke biodiversiteit huisvest.

De diversiteit aan landschappen in de Amsterdamse Waterleidingduinen is opmerkelijk: van dichte bossen en open duinlandschappen tot waterrijke gebieden. Het is een thuis voor vele dier- en plantensoorten, waaronder de grootste populatie damherten van Nederland. Deze dieren zijn zo gewend geraakt aan mensen dat ze zich vaak onbevreesd laten observeren.

Voor natuurliefhebbers en wandelaars is dit gebied een paradijs. Er zijn geen verharde paden, waardoor bezoekers de vrijheid hebben om hun eigen route te kiezen en de ongerepte natuur te verkennen. De Amsterdamse Waterleidingduinen bieden een unieke ervaring: de combinatie van natuurlijke schoonheid, wilde dieren en de rustgevende aanwezigheid van water maakt elk bezoek memorabel.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet