TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

OVM Gaanzeloop 2024

gaanzeloop

Al in de vorige eeuw organiseerde Stichting Duursport Gelselaar jaarlijks de Gaanzeloop in Gelselaar. Het hardloopevenement genoot grote bekendheid in de regio en gedurende de laatste jaren verschenen er deelnemers uit heel Nederland aan de start.

Afstanden 

Je kunt bij de Gaanzeloop meedoen aan de volgende afstanden:

  • 2 Kilometer
  • Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 16,1 Kilometer

Details van deze trail

  • Gaanzeloop
  • Datum: 23 maart 2024
  • Locatie: Gelselaar, Overijsssel
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Gaanzeloop

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Gelderse Coulisselandschap

Het Gelderse coulisselandschap, gelegen in het oosten van Nederland, is een schitterend voorbeeld van het klassieke Nederlandse landschap. Kenmerkend voor dit gebied zijn de afwisselende kleinschalige landschapselementen die het een coulisseachtig uiterlijk geven, vergelijkbaar met het decor van een theater. Het landschap is een harmonieuze samensmelting van weilanden, houtwallen, heggen, solitaire bomen en kleine bosjes, die samen een lappendeken van groen vormen.

Deze regio staat bekend om zijn landelijke charme en rustieke schoonheid. De houtwallen en heggen dienen niet alleen als natuurlijke erfafscheidingen, maar bieden ook een rijke habitat voor diverse flora en fauna. Vogels, insecten en kleine zoogdieren vinden hier een veilige haven.

Het coulisselandschap nodigt uit tot wandelen en fietsen langs kronkelige landweggetjes en paden, waarbij elke bocht een nieuw, schilderachtig uitzicht onthult. Het is een gebied waar de tijd lijkt stil te staan, waar de natuur en de landbouw een eeuwenoude harmonie vormen. Dit landschap vormt een essentieel onderdeel van het Gelderse erfgoed en blijft een bron van inspiratie voor zowel natuurliefhebbers als kunstenaars.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet