TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Koning Van Spanje Trail 2024

Koning Van Spanje Trail 2024

Neem deel aan deze klassieker in het Limburgse Heuvelland: de 12e editie van de SALOMON Koning van Spanje Trail 2024 vanuit Gulpen. Verschillende routes door Zuid-Limburg en een stuk België die het mogelijk maken een schitterend Trailweekend in het heuvelland te beleven, inclusief night trail. Van jong tot oud, van beginnende trailer tot competitieve loper die voor een klassering gaat op dé hoofdafstand van het weekend: de 43km op zaterdag 11 mei. Voor de tweede keer staat ook een ultra Trail over 80km met 2.200 hoogtemeters op het programma (zaterdag 11 mei). Waar wacht je dus nog op?

Afstanden Koning Van Spanje Trail 2024

Je kunt bij de Koning Van Spanje Trail meedoen aan de volgende afstanden, dus voor iedereen is er wel wat wils. Ook als je in het donker wilt lopen of een ultratrail zoekt:

 • 10 Kilometer
 • 11 Kilometer
 • 18 Kilometer (ook als night trail)
 • 22 Kilometer
 • 30 Kilometer
 • 43 Kilometer
 • 80 Kilometer

Details van deze trail

 • Koning Van Spanje Trail 2024
 • Datum: 10 t/m 12 mei 2024
 • Locatie: Gulpen, Limburg
 • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Koning Van Spanje Trail 2024

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Gulpen

Gulpen, een pittoresk dorp gelegen in het prachtige Limburgse heuvelland in Nederland, staat bekend om zijn charme, natuurlijke schoonheid en gastvrije sfeer. Dit idyllische stadje trekt zowel inwoners als toeristen aan, die op zoek zijn naar een ontspannende en schilderachtige bestemming.

Gulpen ligt te midden van glooiende heuvels, groene weiden en kabbelende beekjes. Het is een paradijs voor wandelaars en fietsers, met een overvloed aan pittoreske paden die je door het adembenemende landschap leiden. Het gebied staat ook bekend om zijn prachtige vakwerkhuizen, die de rijke architectonische tradities van Limburg weerspiegelen.

Een andere bezienswaardigheid in Gulpen is de Gulpener Bierbrouwerij, waar je ambachtelijk bier kunt proeven en meer te weten kunt komen over het brouwproces. Daarnaast zijn er gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van streekgerechten en Limburgse gastvrijheid.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning in de natuur, culinaire verwennerij of gewoon een charmante plek om te verkennen, Gulpen biedt voor elk wat wils. Het is een plek waar de tijd lijkt te vertragen, en je kunt genieten van de rust en prachtige omgeving van Limburg.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet