TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Haag Marathon Challenge 2024

Haag Marathon Challenge 2024

Op 21, 22 en 23 juni 2024 organiseert Haag Atletiek de vierde editie van de Haag Marathon Challenge, kortweg HMC. In 3 dagen loop je een marathon: op de vrijdagavond, zaterdag aan het begin van de middag en zondagochtend. De start en finish zijn elke dag bij Haag Atletiek aan de Laan van Poot. Het parcours loopt door het prachtige Westduinpark en op de vrijdagavond pakken we een stukje strand mee. Je kan je inschrijven voor de complete marathonafstand, of met twee teamgenoten de drie afstanden in estafette lopen. Een estafette team mag uit elke man/vrouw en leeftijd combinatie bestaan.

Afstanden Haag Marathon Challenge

Je kunt bij de Haag Marathon Challenge meedoen aan de volgende afstanden:

  • 42 Kilometer

Details van deze trail

  • Haag Marathon Challenge
  • Datum: 21/22/23 juni 2024
  • Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Haag Marathon Challenge

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Westduinpark

Het Westduinpark, gelegen aan de kust van Den Haag, is een betoverend stuk natuur dat de perfecte combinatie biedt van stranden en duinen. Met zijn uitgestrekte duinlandschap, weelderige bossen en ongerepte stranden is dit park een oase van rust te midden van de stedelijke dynamiek.

De duinen van het Westduinpark bieden niet alleen schilderachtige wandelpaden, maar ook een adembenemend uitzicht op de Noordzee. De afwisseling van hoge duinen en beschutte valleien creëert een divers terrein voor wandelaars en hardlopers. De stranden, met hun fijnkorrelige zand en kalme zeegolven, nodigen uit tot ontspanning en verfrissing.

Voor liefhebbers van outdooractiviteiten, zoals trailrunning, biedt het Westduinpark een prachtig decor. De combinatie van natuurlijke schoonheid en toegankelijke paden maakt het tot een favoriete bestemming voor hen die willen ontsnappen aan de stadsdrukte en willen genieten van de rust van de natuur aan de kust van Den Haag.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.