TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Brabantse Kluis Trail 2023

Brabantse kluis trail

Bij de Brabantse Kluis Trail kun je dit jaar meedoen aan een run van 10, 20 of 30 kilometer nabij Aarle-Rixtel in Zuid-Oost Brabant.

Afstanden van deze trail

Je kunt bij de Brabantse Kluis Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Brabantse Kluis Trail
  • Datum: 9 december 2023
  • Locatie: Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Brabantse Kluis Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Brabantse Kluis

De Brabantse Kluis is een betoverende plek in Nederland die een rijke mix van spirituele sereniteit, historische betekenis en landelijke schoonheid biedt. Gelegen in het pittoreske Brabantse platteland, is de Brabantse Kluis een klooster en pelgrimsoord dat deel uitmaakt van de Norbertijnenabdij van Heeswijk.

Dit sfeervolle complex omvat een kloosterkerk met indrukwekkende architectuur, waaronder prachtige glas-in-loodramen en een serene binnenplaats. De Brabantse Kluis verwelkomt bezoekers van alle achtergronden om te mediteren, tot rust te komen en te reflecteren in een vredige omgeving.

Daarnaast herbergt de Brabantse Kluis een boerderij en een kaasmakerij, waar bezoekers ambachtelijke kaas en andere streekproducten kunnen proeven en kopen. Het is een plek waar het spirituele en het aardse samenkomen.

Of je nu op zoek bent naar een spirituele ervaring, historische ontdekkingen, of gewoon wilt genieten van de rust van het platteland, de Brabantse Kluis biedt dit alles in een charmante omgeving. Het is een plek die de moeite waard is om te verkennen en te ervaren.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet