TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

YU MAN RACE Half Marathon 2024

YU MAN RACE Half Marathon 2024

Een groot liefhebber van hardlopen en trail running, maar minder gecharmeerd van de obstakels zoals bij een Obstacle Run? Op 07 september 2023 organiseren wij een uniek hardloopevent: de YU MAN RACE HALF MARATHON. Een Next-Level event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd! De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de kwart marathon (10 km) of de halve marathon (21 km)?! IT’S UP TO YU!

Afstanden YU MAN RACE Half Marathon

Je kunt bij de YU MAN RACE Half Marathon meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21,1 Kilometer

Details van deze trail

  • YU MAN RACE Half Marathon
  • Datum: 7 september 2024
  • Locatie: Nijverdal, Overijssel
  • Inschrijven: via deze link

Inschrijven YU MAN RACE Half Marathon

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link

Over de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een opmerkelijke geologische formatie gelegen in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel. Dit uitgestrekte natuurgebied wordt gekenmerkt door zijn heuvelachtige landschap, bedekt met uitgestrekte bossen, paarse heidevelden en weelderige beekdalen.

Een van de opvallende kenmerken van de Sallandse Heuvelrug is de heide die in de late zomer in volle bloei staat, waardoor het landschap wordt getransformeerd in een zee van paarse tinten. Dit is een betoverend schouwspel dat natuurliefhebbers en wandelaars aantrekt.

Het gebied herbergt ook een diverse flora en fauna, waaronder zeldzame plantensoorten en vogelsoorten. Het is een paradijs voor vogelspotters en natuurfotografen.

De Sallandse Heuvelrug biedt talloze wandel- en fietspaden, evenals uitkijkpunten die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende landschap. Bovendien is het een ideale plek voor recreatie, picknicks en avonturen in de natuur.

Kortom, de Sallandse Heuvelrug is een natuurlijke schat die uitnodigt tot ontspanning, verkenning en waardering voor de pracht van het Nederlandse landschap. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur in al zijn glorie.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet