TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Best Living Jutbergtrail 2024

Best Living Jutbergtrail 2024

Bij AV Gelre noemen ze de Best Living Jutbergtrail de mooie trail van de Veluwezoom. Je kunt op 24 februari meedoen aan vier afstanden.

Afstanden Jutbergtrail

Je kunt bij de Jutbergtrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7,5 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 22,5 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Jutbergtrail
  • Datum: 24 februari 2024
  • Locatie: Dieren, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Jutbergtrail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Veluwezoom

De Veluwezoom, gelegen in de provincie Gelderland, is een betoverende regio die deel uitmaakt van het grotere Nationaal Park Veluwezoom. Dit natuurgebied staat bekend om zijn diversiteit aan landschappen, variërend van uitgestrekte bossen en heidevelden tot zandverstuivingen en landgoederen.

Een opvallend kenmerk van de Veluwezoom is de Posbank, een heuvelachtig gebied met panoramische uitzichten over de uitgestrekte natuur. Vooral in het najaar kleuren de heidevelden in warme tinten, wat het landschap transformeert in een schilderachtig tafereel.

Het gebied herbergt ook een overvloed aan flora en fauna, waaronder edelherten, wilde zwijnen en diverse vogelsoorten. Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de vele goed gemarkeerde paden die hen door de prachtige natuur leiden.

De Veluwezoom is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers, maar biedt ook culturele bezienswaardigheden, zoals kastelen en historische landgoederen. Kortom, de Veluwezoom is een veelzijdige bestemming die de schoonheid van de Nederlandse natuur combineert met rijke geschiedenis en cultuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet