TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Groet uit Schoorl Run 2024

Groet uit Schoorl Run 2024
De 2024 editie van "het mooiste parcours van Nederland," de Groet uit Schoorl Run. De oudste bossen van Nederland en één van de breedste duingebieden van ons land staan ieder jaar garant voor een schitterend parcours. Met als hoogtepunt het doorkruisen van de pittoreske oude dorpskernen van Groet, Bregtdorp en Catrijp.

Afstanden Groet uit Schoorl Run

Je kunt bij de Groet uit Schoorl Run meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kids Run
  • 10 Kilometer
  • 21,1 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Groet uit Schoorl Run
  • Datum: 11 februari 2024
  • Locatie: Schoorl, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link

Inschrijven Groet uit Schoorl Run

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link

Over Schoorl

Schoorl is een idyllisch dorp gelegen aan de Nederlandse kust in de provincie Noord-Holland. Het staat bekend om zijn betoverende natuurlijke schoonheid en biedt een gevarieerd landschap dat zowel toeristen als de lokale bevolking aantrekt.

Een van de meest opvallende kenmerken van Schoorl is het Schoorlse Duin, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park De Schoorlse Duinen. Dit duingebied is het breedste en hoogste duin van Nederland en biedt uitgestrekte zandvlaktes, beboste paden en schilderachtige heidevelden. Het is een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Schoorl heeft ook een prachtig strand dat zich uitstrekt langs de Noordzeekust, waar bezoekers kunnen genieten van zon, zee en zand. Het strand is perfect voor ontspanning, zwemmen en watersporten.

Het dorp zelf heeft een charmante uitstraling, met historische gebouwen, gezellige cafés en restaurants. Het is een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de natuurlijke pracht van de omgeving.

Kortom, Schoorl is een bestemming die de perfecte balans biedt tussen natuurlijke schoonheid, recreatie en historische charme. Het nodigt bezoekers uit om te genieten van de serene pracht van de Nederlandse kust.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet