TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Weert 2024

trailrun weert

Doe meer aan de trailrun weert en schrijf je in voor een van de vier afstanden.

Afstanden 

Je kunt bij de Trailrun Weert meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 20 Kilometer

Details van deze trail

  • Trailrun Weert
  • Datum: 10 november 2024
  • Locatie: Weert, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Trailrun Weert

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Weert

Weert, gelegen in Limburg, is een uitstekende keuze voor liefhebbers van trailrunning, dankzij zijn gevarieerde natuur en uitgestrekte groene gebieden. Deze regio, bekend als de 'Poort van Limburg', biedt een prachtig landschap dat bestaat uit uitgestrekte bossen, rustgevende waterpartijen en uitnodigende heidevelden, perfect voor diverse trailrunroutes.

De omgeving van Weert is bijzonder vanwege de Laurabossen, een groot bosgebied met een netwerk van paden die zich uitstrekken over verschillende terreinen, van vlak tot licht glooiend. Dit maakt het toegankelijk voor zowel beginners als ervaren runners die op zoek zijn naar een goede training of gewoon een ontspannen loop. De aanwezigheid van verschillende flora en fauna verrijkt elke loopervaring, waarbij lopers kans hebben om wilde dieren zoals herten en talrijke vogelsoorten te spotten.

De combinatie van rustige, natuurlijke schoonheid en goed onderhouden paden maakt Weert een ideale locatie voor trailrunners die willen genieten van een actieve uitdaging te midden van een serene en inspirerende omgeving.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet