TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Poort Naar Het Heuvelland 2025

Trailrun Poort Naar Het Heuvelland 2025

Trailrun Poort Naar Het Heuvelland is een trailrun in het buitengebied van de gemeente Beek(L). Start vanaf de kantine VV Neerbeek / AV Caesar in Beek(L).

Afstanden 

Je kunt bij de Trailrun Poort Naar Het Heuvelland meedoen aan de volgende afstanden:

  • 12 Kilometer
  • 24 Kilometer

Details van deze trail

  • Trailrun Poort Naar Het Heuvelland
  • Datum: 5 januari 2025
  • Locatie: Beek, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Trailrun Poort Naar Het Heuvelland

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Weert

Beek, gelegen in het zuiden van Limburg, biedt een idyllische setting voor trailrunning, rijk aan glooiende heuvels en pittoreske landschappen. Deze regio is beroemd om haar uitgestrekte netwerk van wandel- en looproutes die door het karakteristieke Limburgse heuvelland slingeren. Trailrunners kunnen genieten van zowel de technische uitdagingen van de hellende paden als de rustige schoonheid van de omgeving.

De trails rondom Beek doorkruisen diverse landschappen, waaronder weelderige bossen, open weidegebieden en charmante dorpjes, waardoor elke loop een ontdekkingstocht wordt. Dit gebied staat ook bekend om zijn rijke culturele erfgoed, wat een extra dimensie toevoegt aan de loopervaring; lopers kunnen langs historische sites en monumenten komen.

Het klimaat in Limburg is ideaal voor trailrunning, met gematigde temperaturen en seizoensgebonden veranderingen die de landschappen transformeren. Of het nu de bloei van de lente is, de warmte van de zomer, de kleurenpracht van de herfst, of de rust van de winter, Beek biedt een prachtige en uitdagende omgeving voor trailrunners het hele jaar door.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet