Slangenburg Trailrun

slangenburg trailrun
Houd je van hardlopen in de natuur? Dan is deze trailrun echt iets voor jou! Waarom? Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet mag lopen. Het wordt georganiseerd door Jan in ’t touw – survival en die hebben de leukste vrijwilligers, die je enthousiast zullen aanmoedigen, ook als je er helemaal doorheen zit. 

Afstanden Slangenburg Trailrun

Je kunt bij de Slangenburg Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

    • 5 Kilometer
    • 12 Kilometer 
    • 21 Kilometer 

    Details van deze trail

    • Slangenburg Trailrun
    • Datum: 16 november 2024
    • Locatie: Ijzevoorde, Gelderland
    • Inschrijven: via deze link.

    Inschrijven Slangenburg Trailrun

    Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

    Over de omgeving

    IJzevoorde, gelegen in de Achterhoek nabij Doetinchem, is een prachtig gebied voor trailrunning, omringd door uitgestrekte weilanden, bossen en het karakteristieke coulisselandschap van de regio. Het gebied biedt rustige en afwisselende paden die door dichte loofbossen en open velden slingeren, wat zorgt voor een unieke trailervaring. De smalle paden en bospassages wisselen zich af met lange stukken over landweggetjes die omgeven zijn door hagen en akkers, typisch voor het Achterhoekse landschap.

    In de omgeving van IJzevoorde kom je langs sfeervolle boerderijen en kleine beekjes, zoals de Oude IJssel, die door het landschap kronkelt. De routes bieden een perfecte mix van vlakke stukken en lichte glooiingen, wat het ideaal maakt voor zowel rustige, lange afstanden als intensievere trainingen.

    De serene rust en de natuurlijke schoonheid van IJzevoorde maken het een perfecte plek voor trailrunners die houden van de charme van het platteland en de ongerepte natuur in een authentiek Achterhoeks decor.

    --------------------

    Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

     

    CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
    CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
    Powered by Shopify Planet