TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Sint Anthonis Trail 2024

Sint Anthonis Trail 2024

Vele trailrunners zijn al verrast geweest over de enorme diversiteit die het gebied van de Sint Anthonis Trail rijk is. Je wordt meegenomen over single tracks, bospaden, je loopt langs open vlaktes en dwars door de heide. Je ontmoet de vast bewoners die vrij lopen over een groot losloop gebied. Je vindt er onder andere prachtige bruine hooglanders en schapen.

Afstanden 

Je kunt bij de Sint Anthonis Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 17 Kilometer
  • 24 Kilometer

Details van deze trail

  • Sint Anthonis Trail
  • Datum: 20 april 2024
  • Locatie: Sint Anthonis, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Sint Anthonis Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Sint Anthonis

Sint Anthonis, gelegen in Noord-Brabant, Nederland, is een charmante locatie voor een trailrun, vooral door de prachtige en afwisselende natuur van de regio. Dit gebied, bekend om zijn uitgestrekte bossen en landelijke rust, biedt een perfect parcours voor hardlopers die op zoek zijn naar een combinatie van natuurlijke schoonheid en fysieke uitdaging.

De trailrun in de omgeving van Sint Anthonis leidt deelnemers door het Staatsbosbeheer, een natuurgebied dat bekend staat om zijn indrukwekkende bossen en heidevelden. De routes kronkelen door dit gevarieerde landschap, waarbij de paden overgaan van zachte bosgrond naar open heidegebieden. Deze mix van terreinen biedt zowel technische uitdagingen voor ervaren lopers als plezierige segmenten voor beginners.

Tijdens de run kunnen deelnemers genieten van de serene omgeving en de mogelijkheid om lokale flora en fauna te observeren. De rustige en vredige sfeer van de Brabantse natuur biedt een perfecte achtergrond voor een meditatieve loopervaring. De trailrun in Sint Anthonis is daarmee niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een kans om te ontsnappen aan het hectische stadsleven en te genieten van de natuurlijke pracht van de regio.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet