TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RunForestRun Holtingerveld

RunForestRun Holtingerveld
De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid. 

Afstanden 

Je kunt bij de RunForestRun Holtingerveld meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 18 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • RunForestRun Holtingerveld
  • Datum: 9 november 2024
  • Locatie: Holtingerveld, Drenthe
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven RunForestRun Holtingerveld

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via  deze link.

Over het Holtingerveld

Het Holtingerveld is een prachtig natuurgebied in Drenthe, ideaal voor trailrunning. Dit veelzijdige landschap biedt een unieke combinatie van uitgestrekte heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Tijdens een trailrun door het Holtingerveld ervaar je de stilte van de natuur, terwijl je langs oude hunebedden en grafheuvels loopt, die het gebied een rijke historische sfeer geven. De uitdagende paden voeren je over smalle singletracks, glooiende heuvels en door dichte bossen, wat zorgt voor een afwisselende en spannende loopervaring. De variatie in ondergrond, van mul zand tot harde bospaden, maakt het een ideale plek om zowel kracht als uithoudingsvermogen te trainen. Daarnaast biedt het Holtingerveld adembenemende uitzichten over de heide, vooral in de bloeiperiode, wanneer het paarse tapijt zich uitstrekt zover het oog reikt. Of je nu een ervaren trailrunner bent of net begint, het Holtingerveld biedt voor ieder wat wils in een schitterende, natuurlijke omgeving.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken.

 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet