TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Ropatrail Den Dolder 2023

Ropatrail Den Dolder 2023

De opbrengst van deze trail gaat, zoals steeds, volledig naar Roparun voor de zorg voor mensen met kanker, vaak in de laatste fase van hun leven. Je kunt daarbij denken aan hoofdhuidkoelers, koppelbedden, een sta-op hulp of het mogelijk maken van een laatste vakantie met het gezin.

Den Dolder is al een oude bekende ondertussen. We mogen daar gebruik maken van de locatie en faciliteiten van het Bezinningshuis. Een bijzondere locatie te midden van de bossen en niet ver van Lage Vuursche en de Soesterduinen. Een mooie combi is al snel gemaakt!

We hanteren voor al onze trails het principe van social trail met begeleiding in 2 tempogroepen. In de praktijk wordt onderweg nog wel eens verder opgesplitst zodat je altijd wel in een voor jou passend tempo kan meekomen. 

Aan het einde van de trail zal er een heerlijk trailbanket voor je klaarstaan, zodat je moe en voldaan weer huiswaarts kunt keren. Voor de 25km is er na de 1ste lus een bevoorrading om de reserves aan te vullen en de 2de lus te kunnen vervolgen.

Afstanden Ropatrail Den Dolder

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden:

  • 6 Kilometer
  • 13 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details Ropatrail Den Dolder

  • Datum: 27 december 2023
  • Locatie: Den Dolder, Utrecht

Inschrijven Ropatrail Den Dolder

Meer informatie en inschrijven gaat via deze link: https://www.ropatrail.nl/

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet