TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Pierewaai Trail 2024

Pierewaai Trail 2024

Dankzij het prachtige gebied met de Pierewaai als finish locatie ontstond het idee voor deze nachtelijke Trail. Speciaal voor de vroege vogels die de morgenstond kunnen waarderen.

Afstanden Pierewaai Trail

Je kunt bij de Pierewaai Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer 
  • 25 Kilometer
  • 45 Kilometer
  • 66,6 Kilometer

Details van deze trail

  • Pierewaai Trail
  • Datum: 20 januari 2024
  • Locatie: IJmuiden aan Zee, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Pierewaai Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het duingebied bij IJmuiden

Het duingebied bij IJmuiden is een prachtig stuk natuur aan de Nederlandse kust, dat bekend staat om zijn diversiteit en ruige schoonheid. Dit natuurgebied, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, biedt een verbluffende mix van duinen, stranden en weelderige bossen.

De duinen van IJmuiden zijn rijk aan flora en fauna en bieden een thuis aan vele zeldzame planten en dieren. Het gebied is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers, met kilometers aan wandelpaden die door de duinen slingeren en uitkijken over de Noordzee. Het is ook een paradijs voor vogelspotters, met talloze vogelsoorten die hier te vinden zijn.

Het duingebied grenst aan uitgestrekte zandstranden, waar je kunt genieten van de verkoeling van de zee en ontspannen op het zand. De ruige kustlijn biedt ook mogelijkheden voor watersporten, zoals surfen en kitesurfen.

IJmuiden zelf heeft een rijke maritieme geschiedenis en biedt mogelijkheden voor het bezoeken van havens en historische bezienswaardigheden.

Kortom, het duingebied bij IJmuiden is een veelzijdige bestemming die natuur, recreatie en geschiedenis combineert. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de ongerepte schoonheid van de Nederlandse kust.--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet