TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Maarten Maartens Trailrun

Maarten Maartens Trailrun

Op zondag 24 november 2024 organiseren we (TRCU) de Maarten Maartens Trailrun over 6, 10 en 20 kilometer vanaf landgoed Zonheuvel in Doorn.

Op een van de mooiste locaties op de Utrechtse Heuvelrug, met start en finish bij het historische Maarten Maartenshuis op het landgoed.

Afstanden Maarten Maartens Trailrun

Je kunt bij de Maarten Maartens Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 6 Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer

Details van deze trail

  • Maarten Maartens Trailrun
  • Datum: 24 november 2024
  • Locatie: Doorn, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Maarten Maartens Trailrun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving

De omgeving van Doorn is een prachtige locatie voor trailrunning, midden in de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dit gebied kenmerkt zich door glooiende heuvels, dichtbegroeide bossen en historische landgoederen. De afwisseling in het landschap zorgt voor een uitdagende loopervaring, waarbij je over smalle bospaadjes en zandpaden rent, soms zelfs over de stuwwallen die duizenden jaren geleden door gletsjers zijn gevormd.

Tijdens een trailrun in de omgeving van Doorn kom je langs imposante beukenlanen, open heidevelden en idyllische doorkijkjes over het glooiende landschap. De klim naar de bekende Kaapse Bossen en de uitkijktoren biedt een mooie fysieke uitdaging, met als beloning een spectaculair uitzicht over de omgeving. De combinatie van heuvels en vlakke stukken maakt dit gebied perfect voor zowel technische training als rustige, recreatieve runs. De rijke historie en ongerepte natuur rondom Doorn maken het een ideale plek voor trailrunners die van afwisseling en avontuur houden.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet