TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Leenderbos Ultra 2024

Leenderbos Ultra 2024
Ultra editie van de Leenderbos Trail. De Leenderbos Trail is een trail in het Brabantse Leende. Je loopt door de Leenderbossen. De winter editie vindt plaats eind januari en je kunt deelnemen aan slechts één afstand.

Afstanden Leenderbos Ultra

Je kunt bij de Leenderbos Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Leenderbos Ultra
  • Datum: 28 januari 2024
  • Locatie: Leende, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Leenderbos Ultra

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Leenderbos

Het Leenderbos is een betoverend natuurgebied in Nederland dat deel uitmaakt van het grotere geheel van de Brabantse Kempen. Gelegen in de buurt van Leende, biedt dit bos een schat aan natuurlijke schoonheid en mogelijkheden voor ontspanning en verkenning.

Dit uitgestrekte bosgebied omvat dichte bossen, heidevelden en schilderachtige vennen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Het Leenderbos herbergt een netwerk van wandel- en fietspaden dat je meeneemt door de prachtige natuur en biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en stilte van het bos.

Daarnaast staat het Leenderbos bekend om zijn diverse flora en fauna. Je kunt hier talloze vogelsoorten, herten en ander wild tegenkomen, waardoor het een geweldige locatie is voor natuurobservatie en fotografie.

Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling, een sportieve fietstocht, of gewoon wat quality time in de natuur, het Leenderbos heeft voor elk wat wils. Het is een toevluchtsoord van rust en groene pracht in de bruisende regio Brabant.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet