TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Leenderbos Trail 2024

leenderbos trail

Een prachtig evenement in een eindeloos natuurgebied. Uniek vanwege de diversiteit, vele single tracks, zandpaden, heidepaden en afwisselende bospaden. Laat je verrassen door de schoonheid van dit gebied op 1 van de 4 verschillende afstanden.

De routes zijn anders dan vorig jaar. Met de start en finish vanaf Manege de Molenberg laten we je nu nieuwe paden zien in hetzelfde gebied.

Afstanden 

Je kunt bij de Leenderbos Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 9 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 28 Kilometer

Details van deze trail

  • Leenderbos Trail
  • Datum: 7 juli 2024
  • Locatie: Leende, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Leenderbos Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Leenderheide

Het Leenderbos en de Leenderheide, gelegen in de provincie Noord-Brabant, bieden een adembenemend decor voor een trailrun. Dit uitgestrekte natuurgebied, met zijn afwisselende landschap van dichte bossen, open heidevelden en zandverstuivingen, is een paradijs voor hardlopers die houden van natuur en uitdaging. De serene omgeving, ver van het stadsgedruis, biedt een unieke kans om volledig op te gaan in de loopervaring.

De route door het Leenderbos en over de Leenderheide neemt deelnemers mee op een avontuurlijke tocht door het karakteristieke Brabantse landschap. De zachte bosgrond, gecombineerd met de zanderige paden van de heide, biedt zowel technische uitdagingen als momenten van snelle voortgang. Onderweg worden lopers getrakteerd op prachtige uitzichten, met de kans om wilde dieren zoals reeën, vossen en talrijke vogelsoorten te spotten.

Deze trailrun is meer dan een fysieke uitdaging; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verfrist. De natuurlijke schoonheid en rust van het Leenderbos en de Leenderheide bieden een perfecte achtergrond voor een onvergetelijke run, waarbij de deelnemers de alledaagse zorgen even achter zich kunnen laten en volledig kunnen opgaan in de pracht van de natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet