TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Kwintelooyen Run 2024

kwintelooyen run

De Kwintelooyen winterrun gaat verder als de Kwintelooyen Run. Het evenement wordt komend jaar gehouden op zaterdag 13 april. Een nieuwe naam maar een vertrouwd hardloopevenement rondom het prachtige Kwintelooyen. 

Na een afwezigheid van 2 jaar waarbij we geen fysieke run konden organiseren hebben we vorig een voorjaarseditie georganiseerd. Dit is zo goed bevallen waarbij we minder logistieke uitdagingen hebben dat we hebben besloten om verder te gaan als voorjaarsrun. 

Naast de gebruikelijke 3 afstanden (5, 10 en 15 km) hebben we ook dit jaar ook een kidsrun over een afstand van 1 km.

Afstanden Kwintelooyen Run

Je kunt bij de Kwintelooyen Run meedoen aan de volgende afstanden:

  • 1 Kilometer (kids)
  • 5 Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • Kwintelooyen Run
  • Datum: 13 april 2024
  • Locatie: Rhenen, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Kwintelooyen Run

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Kwintelooyen

De Kwintelooyen, een voormalige zand- en kleigroeve gelegen in de provincie Utrecht, vlakbij Rhenen, biedt een uniek en uitdagend terrein voor trailrunners. Dit natuurgebied, dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug, kenmerkt zich door zijn steile hellingen, diepe dalen en indrukwekkende uitzichten, wat het tot een perfecte locatie maakt voor een avontuurlijke trailrun.

Het parcours door de Kwintelooyen daagt deelnemers uit met zijn variatie aan ondergronden, van los zand tot stevige kleipaden, en met hoogteverschillen die het uiterste vergen van zowel de benen als de longen. De route leidt lopers door een prachtig landschap van natuurlijke schoonheid, met weidse vergezichten over de omgeving die de inspanning meer dan waard maken.

Naast de fysieke uitdaging biedt de Kwintelooyen een unieke kans om te genieten van de rust en de stilte van de natuur. De diversiteit aan flora en fauna maakt elke loop een ontdekkingstocht. Voor trailrunners die op zoek zijn naar een route die zowel hun lichaam als hun geest uitdaagt, biedt de Kwintelooyen een onvergetelijke ervaring.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet