TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Kroondomein Het Loo Marathon Trail 2024

Kroondomein Het Loo Marathon Trail 2024

Een unieke belevenis, een unieke kans! Op zaterdag 3 februari 2024 wordt de marathon gehouden door het mooiste stuk natuur op de Veluwe: Kroondomein Het Loo. Een loop door het leefgebied van edelherten en wilde zwijnen. Het parcours gaat nagenoeg uitsluitend over bospaden en is behoorlijk heuvelachtig. Vanwege het unieke karakter van het gebied is er een strikte limiet gesteld aan het aantal deelnemers: maximaal 170. De marathon is géén wedstrijd, de nadruk ligt op de beleving. Het doel is genieten van de omgeving tijdens een stevige inspanning. De start en finish zijn bij het Uddelermeer in Uddel.

Afstanden Kroondomein Het Loo Marathon Trail

Je kunt bij de Kroondomein Het Loo Marathon Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 42,2 Kilometer

Details van deze trail

  • Kroondomein Het Loo Marathon Trail
  • Datum: 3 februari 2024
  • Locatie: Uddel, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Kroondomein Het Loo Marathon Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Kroondomein het Loo

Kroondomein Het Loo is een buitengewoon natuurreservaat in Nederland, dat onderdeel uitmaakt van Paleis Het Loo en omliggende gebieden. Gelegen in de provincie Gelderland, is dit koninklijk domein een waar paradijs voor natuurliefhebbers en liefhebbers van historische pracht.

Het domein omvat uitgestrekte bossen, heidevelden, velden en prachtige landhuizen. Wat dit gebied zo bijzonder maakt, is niet alleen de overvloed aan natuurlijke schoonheid, maar ook de historische en koninklijke connectie. Paleis Het Loo, dat ooit een koninklijk paleis was, ligt aan de rand van het domein en is tegenwoordig een museum.

Kroondomein Het Loo biedt een verscheidenheid aan wandel- en fietspaden, waardoor bezoekers de kans krijgen om de weelderige bossen, historische lanen en rustige velden te verkennen. Het is een populaire bestemming voor vogelspotters vanwege de diverse avifauna.

Dit koninklijk domein belichaamt de schoonheid en de geschiedenis van Nederland en nodigt bezoekers uit om zowel van de natuur als de koninklijke erfenis te genieten. Het is een prachtige plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust en pracht van Gelderland.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.