TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Black Water Trail 2024

Black Water Trail 2024

Nieuw op onze trail-kalender! Het mooie natuurgebied rond de Venkoelen heet Zwart Water. De Venkoelen is een open plas in een oude Maasmeander. Kenmerkend voor dit gebied is de afwisseling van droge en natte bosgebieden, graslanden, zandduinen, moerassen en restanten van heidevelden.

We hebben in samenwerking met Het Limburgs Landschap 2 toffe routes uitgezet, die volledig uitgepijld gaan worden. Lekker in je eigen tempo op avontuur!

Afstanden Black Water Trail

Je kunt bij de Black Water Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 14 Kilometer

Details van deze trail

  • Black Water Trail
  • Datum: 21 januari 2024
  • Locatie: Venlo, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Black Water Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Venkoelen

De Venkoelen is een prachtig natuurgebied gelegen in de provincie Limburg, Nederland. Dit gebied staat bekend om zijn betoverende schoonheid en natuurlijke diversiteit.

De Venkoelen biedt een combinatie van vennen, heidevelden en bossen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars. De vennen zijn kleine, schilderachtige meren die omgeven zijn door weelderige vegetatie en bieden een rustige plek om te ontspannen en de natuur te observeren. In de zomer bloeit de heide in prachtige paarse tinten, wat een adembenemend schouwspel oplevert.

Dit natuurgebied herbergt een overvloed aan flora en fauna, waaronder zeldzame planten en vogelsoorten. Het is een populaire plek voor vogelspotters en natuurfotografen.

De Venkoelen is ook een ideale locatie voor wandelingen en picknicks, met goed gemarkeerde paden en rustieke zitplaatsen. Het is een plaats van sereniteit en een kans om te genieten van de ongerepte natuur van Limburg. Kortom, de Veenkoelen biedt een vredige ontsnapping aan de drukte en de gelegenheid om de schoonheid van de Nederlandse natuur te ervaren.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet