TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Kapellekestrail 2023

Kapellekestrail 2024

De Kapellekestrail is10 km wandelen of hardlopen door het buitengebied van Spporendonk. We zien onderwege vier kapellekes en komme tuurlijk ok langs den Helligen Eik, worde un karske kunt opsteke.

Afstanden 

Je kunt bij de Kapellekestrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer

Details van deze trail

  • Kapellekestrail
  • Datum: 23 december 2023
  • Locatie: Oirschot, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Kapellekestrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Spoordonk

De omgeving van Spoordonk, nabij Oirschot, ademt de rust uit van een schilderachtig Nederlands landschap. Met uitgestrekte weilanden, rustieke boerderijen en kabbelende beekjes straalt dit gebied sereniteit uit.

Spoordonk zelf is een charmant Brabants dorpje dat bekend staat om zijn historische waarde. De omgeving wordt gekenmerkt door pittoreske wandelpaden langs het Wilhelminakanaal en sfeervolle landelijke wegen.

De Spoordonkse Watermolen, een eeuwenoud monument, voegt een vleugje geschiedenis toe aan het landschap. De weelderige bossen in de buurt, zoals de Oirschotse Heide, bieden prachtige mogelijkheden voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Het schilderachtige karakter van de omgeving nodigt uit tot ontspanning en het verkennen van de lokale geschiedenis. Spoordonk en zijn omgeving belichamen de idyllische charme van het Nederlandse platteland, waardoor het een perfecte bestemming is voor wie op zoek is naar rust en landelijke pracht.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.