TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Scopias Trail 2024

scopias trail

Na de succesvolle voorgaande edities kijken we reikhalzend uit naar de inmiddels vierde Scopias Trail georganiseerd door Scopias Atletiekvereniging.

Afstanden 

Je kunt bij de Scopias Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Scopias Trail
  • Datum: 4 februari 2024
  • Locatie: Belfeld, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Scopias Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Maasduinen

De Maasduinen, gelegen in het Noorden van Limburg, vormen een uniek natuurgebied dat zich uitstrekt langs de oostelijke oever van de Maas. Dit betoverende landschap kenmerkt zich door uitgestrekte heidevelden, glooiende duinen, en schilderachtige bossen. De diversiteit van flora en fauna in de Maasduinen biedt een thuis aan zeldzame planten en talloze vogelsoorten, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers en vogelspotters.

Wat de Maasduinen extra bijzonder maakt, zijn de zandverstuivingen en de hoogste stuifduin van Nederland, de Duindamses. Deze imposante duinen zorgen voor een dynamisch en uniek landschap.

Het natuurgebied biedt bovendien een netwerk van wandel- en fietspaden, waardoor bezoekers de mogelijkheid hebben om de pracht van de Maasduinen in al zijn facetten te verkennen. Kortom, de Maasduinen zijn een schatkamer van natuurlijke pracht en een ideale bestemming voor rust, ontspanning, en avontuur in Limburg.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet