TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Hooge Vuursche Trail 2024

hooge vuursche trail

Het prachtige natuurgebied de Hoge Vuursche bij Baarn heeft veel afwisseling in single tracks, zandpaden en bospaden. Geweldige natuur in een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug. Een uitdagende 7km, 12km en halve marathon afstand waarbij je alleen onverharde paden zult tegenkomen.

Afstanden 

Je kunt bij de Hooge Vuursche Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7 Kilometer
  • 13 Kilometer
  • 21 Kilometer

Details van deze trail

  • Hooge Vuursche Trail
  • Datum: 15 juni 2024
  • Locatie: Baarn, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Hooge Vuursche Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Groote Heide

De bossen van de Hooge Vuursche, gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug, vormen een prachtig decor voor een trailrun. Dit uitgestrekte natuurgebied, met zijn dichte bossen, glooiende heuvels en serene vennen, biedt een afwisselend en uitdagend parcours dat het hart van elke hardloper sneller doet kloppen.

Het parcours door de bossen van de Hooge Vuursche kenmerkt zich door zijn gevarieerde landschap. Hardlopers kunnen zich verwachten aan smalle bospaden die zich een weg banen door het dichte bladerdek, open stukken waar de zon door de bomen priemt, en verrassende hoogteverschillen die zowel de kuiten als het uithoudingsvermogen op de proef stellen. De natuurlijke schoonheid van het gebied, met zijn oude beuken- en eikenbossen, biedt een rustgevende achtergrond en maakt elke kilometer van de trailrun tot een unieke ervaring.

Deze trailrun biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar is ook een kans om volledig op te gaan in de natuur en te genieten van de rust en de pracht van de Hooge Vuursche. Het is een perfecte manier om de dagelijkse stress achter zich te laten en de verbinding met de natuur te herontdekken.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet