De Maasdijk Winterrun

De Maasdijk Winterrun

De natuur, het weer en de klei dagen de deelnemers uit om het maximale uit zichzelf te halen in de uiterwaarden van de Maas van de gemeente Oss….. Elk jaar op de laatste zondag voor Kerstmis!

Afstanden van deze trail

Je kunt bij de De Maasdijk Winterrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 39 Kilometer

Details van deze trail

  • De Maasdijk Winterrun
  • Datum: 22 december 2024
  • Locatie: Ravenstein, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven De Maasdijk Winterrun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de uiterwaarden van de Maas

De uiterwaarden van de Maas nabij Oss vormen een bijzonder decor voor een trailrun. Dit gebied, waar de natuur vrij spel heeft, biedt een dynamisch landschap dat constant verandert met de seizoenen en het waterpeil van de Maas. Tijdens een trailrun door deze uiterwaarden loop je langs kronkelende rivierarmen, over zompige graslanden en door dichte rietvelden. De afwisseling van natte en droge stukken maakt elke run hier uitdagend en onvoorspelbaar. Het gebied is een paradijs voor natuurliefhebbers; je kunt onderweg verschillende watervogels spotten, zoals reigers en ganzen, en met wat geluk zelfs een bever. De paden slingeren zich door het ruige terrein, langs oude rivierduinen en door bloemrijke hooilanden. De rust en ruimte van de Maasoevers zorgen ervoor dat je echt kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De uiterwaarden van de Maas bieden een unieke en avontuurlijke trailrunervaring in een prachtig natuurlijk landschap.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet