TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Deze week op de trails. Week 31, 2024.

Deze week op de trails. Week 31, 2024.

Eindelijk voelt het als hoogzomer. Met een beetje geluk ben je in een mooi land de lokale trails aan het ondekken. Wat gaat er deze week op de trails gebeuren?

Evenementen in Nederland

Dit weekend is er in Nederland geen enkele trail. Het weekend daarna kun je meedoen aan de Austerlitz Trail Zomer Editie. Als je eens wat anders wilt kun je volgende week woensdag ook meedoen aan de Obstacle Run in Staphorst

Alle trails in Nederland vind je op onze kalender. Mis je iets? Laat het ons weten.

Evenementen in het buitenland

De komende dagen staan in het teken van de KAT100 by UTMB in de prachtige Alpen in Oostenrijk. 

Trailpodcast van de week

Tijdens mijn langere duurlopen luister ik veel boeken en podcasts. Daar zitten ook "normale" running podcasts tussen. Ook daar komen regelmatig trailrunners of trailrunverhalen voorbij. Zoals deze aflevering van Naar de Vaantjes met Chris van Beem. 

Abonneren via Spotify van via deze link.

Een overzicht van alle podcasts vind je hier.

Nieuwe producten in onze winkel

Zelf loop ik al jaren met de (toen nog) Aftershokz Aeropex. Tegenwoordig heet de vernieuwde versie Shokz OpenRun. Nog steeds een heerlijk product om mee te lopen. Daarnaast heeft Shokz tegenwoordig ook een mooi nieuw model zonder de "balk" in je nek. 

Bekijk hier het assortiment, bestel het online of kom ze testen in onze winkel

Wat zijn we aan het testen?

We zijn altijd wel wat spullen aan het proberen of het testen. Op dit moment zijn dat de schoenen van Dynafit. We hebben namelijk een complete testset van beide modellen staan in onze winkel. Wil je zelf een weekje lopen op de nieuwe schoenen van Dynafit? Kom ze dan even passen in onze winkel en neem ze mee voor een proefrun.

Verder lezen

Zoek je nog een leuk boek over (trail-)running? Hier een aantal suggesties. Deze liggen in onze winkel. Als je er een keertje eentje wilt lenen, kom dan gerust langs. Ideaal voor op je vakantie.

Heb je nog tips, suggesties, vragen of mooie nieuwe producten? Laat het ons weten in de comments, via winkel@trail.nl of op via de Whatsapp knop rechtsonder.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet