TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Strabrechtse Heide Trail 2024

Strabrechtse Heide Trail 2024

De Strabrechtse Heide is een eindeloos natuurgebied, met vele zandpaden, heidepaden en afwisselende bospaden. Laat je verrassen door de diversiteit en de prachtige vergezichten van deze heideomgeving, met stiekem toch wat prachtige bossen aan de randen van dit gebied.

De routes vertrekken bij de Schaapskooi op de Plaetse in Heeze. Aan de rand van de heide bij het gezellige Boscafé Strabrechtse Heide.

Afstanden 

Je kunt bij de Strabrechtse Heide Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Strabrechtse Heide Trail
  • Datum: 1 september 2024
  • Locatie: Heeze, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Strabrechtse Heide Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Strabrechtse Heide

De Strabrechtse Heide, een uitgestrekt heidegebied in Noord-Brabant, is de perfecte locatie voor een trailrun. Met haar 1500 hectare aan natuurpracht biedt het landschap een afwisselende en uitdagende route voor hardlopers. Dit gebied kenmerkt zich door de uitgestrekte paarse heidevelden, die vooral in de late zomer een adembenemend uitzicht bieden, afgewisseld met dennenbossen en talrijke vennen.

Tijdens een trailrun op de Strabrechtse Heide kun je niet alleen genieten van de natuurlijke schoonheid, maar ook van de serene rust die dit gebied uitstraalt. Het goed onderhouden netwerk van paden zorgt ervoor dat de routes toegankelijk zijn voor zowel beginners als gevorderde lopers die op zoek zijn naar een technische uitdaging.

Hardlopers kunnen hun hart ophalen aan de diverse flora en fauna die het gebied rijk is. Het is niet ongewoon om tijdens je run schapen te kruisen of bijzondere vogels te spotten. De Strabrechtse Heide is daarmee niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een visuele en zintuigelijke ervaring die elke trailrunner eens moet hebben beleefd.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet