TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RunForestRun Hooilanden 2024

RunForestRun Hooilanden 2024

De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid.

Afstanden 

Je kunt bij de RunForestRun Hooilanden meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 19 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 43 Kilometer

Details van deze trail

  • RunForestRun Hooilanden
  • Datum: 21 september 2024
  • Locatie: Meppen, Drenthe
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven RunForestRun Hooilanden

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Meppen

De omgeving van het pittoreske dorpje Meppen in Drenthe biedt een uitstekend decor voor trailrunning. Gelegen in een rustiek landschap vol met oude eiken, uitgestrekte velden en karakteristieke Saksische boerderijen, is dit gebied een schat aan natuurlijke schoonheid. De zachte heuvels en de uitnodigende paden door de bossen en langs de heidevelden maken Meppen tot een ideale locatie voor zowel ontspannen joggers als competitieve trailrunners.

Trailroutes in deze regio variëren van eenvoudige, vlakke segmenten tot meer uitdagende trajecten met natuurlijke obstakels, ideaal voor het verbeteren van technische loopvaardigheden. Het rustige, landelijke gebied staat bekend om zijn rijke flora en fauna, wat de runs niet alleen fysiek uitdagend, maar ook visueel en zintuiglijk verrijkend maakt.

Bovendien zorgt de combinatie van open velden en dichte bebossing ervoor dat lopers kunnen genieten van afwisselende landschappen en seizoensgebonden veranderingen, waardoor elk bezoek aan Meppen een unieke ervaring is. Dit maakt het een perfecte keuze voor trailrunners die op zoek zijn naar rust en natuurlijke schoonheid tijdens hun loopavonturen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet