TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Otterlo Trailrun 2024 Summer Edition

Otterlo trailrun

Alle trails gaan door de prachtige bossen en zandvlaktes van Otterlo strak aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Afstanden 

Je kunt bij de Otterlo Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10,6 Kilometer
  • 21,3 Kilometer
  • 30,3 Kilometer

Details van deze trail

  • Otterlo Trailrun
  • Datum: 27 juli 2024
  • Locatie: Otterlo, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Otterlo Trailrun

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Otterlo

Otterlo, gelegen aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe, biedt een weergaloze setting voor trailrunning. Dit gebied staat bekend om zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, die samen een divers en uitdagend terrein vormen voor hardlopers. De talrijke paden door dit beschermde natuurgebied bieden zowel vlakke als glooiende routes, geschikt voor zowel beginnende als ervaren trailrunners.

De routes rond Otterlo zijn bijzonder aansprekend door de afwisseling tussen dichte naaldbossen en open heidegebieden. Dit zorgt voor een mooie mix van schaduwrijke passages en zonnige uitkijkpunten met prachtige vergezichten over het Veluwse landschap. In elk seizoen biedt het gebied rond Otterlo een unieke loopervaring; van de bloeiende heide in de zomer tot de mistige ochtenden in de herfst die het bos een mysterieus tintje geven.

Bovendien kunnen trailrunners tijdens hun tochten genieten van de rijke flora en fauna, waaronder mogelijk zicht op herten, zwijnen en talrijke vogelsoorten. Otterlo is daarom een ideale bestemming voor iedereen die natuur en sportieve uitdaging wil combineren in een trailrun.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet