TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Limburg Wine Trail & Run 2024

Limburg Wine Trail & Run 2024

Op zondag 6 oktober vindt de Alpina Limburg Wine Trail & Run plaats. Eerder bekend als de Limburg Wijn marathon.

Dit jaar mogen we jullie verwelkomen op het groene Landgoed Kasteelhoeve Cartils. Landgoed Cartils ligt in het prachtige Eyserbeekdal tussen Gulpen en Eys. Ontdek deze verborgen groene parel met zijn prachtige flora en fauna.

Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de deelnemers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en enkele lekkere degustaties met wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Afstanden Limburg Wine Trail

Je kunt bij de Limburg Wine Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 13 Kilometer
  • 17 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • Limburg Wine Trail
  • Datum: 6 oktober 2024
  • Locatie: Wijlre, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Limburg Wine Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Zuid-Limburg

De omgeving van Gulpen en Eys, gelegen in het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland, biedt een uitdagend en schilderachtig parcours voor trailrunners. Dit gebied staat bekend om zijn adembenemende landschappen, met glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden, dichte bossen en kabbelende beekjes, die samen een perfecte achtergrond vormen voor een onvergetelijke trailrun.

Het parcours in deze regio daagt deelnemers uit met zijn natuurlijke hoogteverschillen, biedt technische paden door de bossen en langs de velden, en leidt over traditionele kalksteenpaden die typerend zijn voor het Limburgse landschap. Lopers worden beloond met panoramische uitzichten op pittoreske dorpjes, historische kastelen en uitgestrekte wijngaarden, die de culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid van het gebied benadrukken.

Trailrunnen tussen Gulpen en Eys is niet alleen een fysieke beproeving, maar ook een zintuiglijke ervaring. De geuren van de natuur, het geluid van stromend water en de visuele pracht van het heuvelland maken elke kilometer tot een moment van puur genot. Deze regio biedt een harmonieuze combinatie van natuurlijke uitdagingen en serene schoonheid, ideaal voor trailrunners die op zoek zijn naar een diepere verbinding met de natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet