TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Groesbeek Trail 2024

groesbeek trail

De Groesbeek Trail heeft standaard pittige hoogtemeters in een prachtige omgeving tussen de Duivelsberg en de Groesbeekse bossen.

We starten vanaf Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof en hebben een prachtige plek om vooraf en na afloop van de trail te genieten van de gastvrijheid.

Afstanden Groesbeek Trail

Je kunt bij de Groesbeek Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Groesbeek Trail
  • Datum: 20 juli 2024
  • Locatie: Groesbeek, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Groesbeek Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Groesbeekse bossen

De Groesbeekse bossen, gelegen in het glooiende landschap van Gelderland, dicht bij de Duitse grens, vormen een prachtig en uitdagend terrein voor trailrunners. Dit rijke, heuvelachtige gebied, bekend om zijn uitgestrekte bossen, open velden en kabbelende beekjes, biedt een diversiteit aan landschappen die het hart van elke natuur- en hardloopliefhebber sneller doet kloppen.

Een trailrun door de Groesbeekse bossen betekent een avontuur door een afwisselend natuurschoon, waarbij de paden lopers leiden over zachte bosgrond, langs historische landerijen en door heldere beekdalen. De route biedt zowel technische uitdagingen met steile beklimmingen en snelle afdalingen als momenten van serene schoonheid, waarbij het enige geluid het ruisen van de bladeren en het gekabbel van water is.

Deze bossen herbergen een rijke flora en fauna, waardoor trailrunners niet alleen een fysieke, maar ook een visuele en emotionele ervaring ondergaan. Het is een plek waar de stress van het dagelijks leven plaatsmaakt voor de rustgevende kracht van de natuur, waardoor elke kilometer in de Groesbeekse bossen een stap dichter bij innerlijke vrede is.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet